Een 7!


Het was eerste kerstdag en weeronline geeft het weer die dag een 7. Omdat het anders toch maar een lange zit is met al dat eten, niemand op de weg zal zijn en later in de week sneeuw verwacht werd, besluit ik een rondje te maken. En met een 7 kan je ook eigenlijk niet binnen blijven. Ik controleer nog even de buienradar en ook die zegt dat het voorlopig droog blijft.

Na precies 6 kilometer zit ik in een hevige hagelbui. Het lijkt of de bui dezelfde route heeft gekozen want na 25 kilometer hagelt het nog steeds. Uiteindelijk heb ik er 41 kilometer van kunnen maken en hoewel rillend van de kou kom ik met een overheersend voldaan gevoel thuis.

Mijn vriendjes op Strava zijn ook wezen fietsen (niet ver bij mij vandaan) en showen foto’s van een zonnige omgeving gemaakt tijdens hun rit. Een van de onderschriften: “Het was vandaag een 7!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s